top of page

Tjänster

Konsultation

 

Jag rekommenderar bröllopskonsultation åt er som vill utföra bröllopsplaneringen på egen hand. Vi hjälper er med följande:

  • 1 Konsultationsmöte 2 timmar.

  • Rådgivning, tips och idéer på hur ni kan använda er av personliga inslag samt hålla er budget.

  • Planeringsunderlag & checklistor.

Ni kan alltid välja själva under processen om ni önskar lägga till några tilläggstjänster efter era behov.

Pris fr. 4000 kr inklusive moms

20180602-163255-_DSC2870.jpg

Kostnadsfritt möte

 

På vårt första möte berättar vi mer om oss och informerar hur vi arbetar med bröllopsplanering och vad vi kan göra för dig som bröllopskoordinator. Tillsammans diskuterar vi era önskemål, behov och idéer.

Startboxen

Behöver ni hjälp komma igång eller vidare i er planering men inte känner ni har en budget att anlita en bröllopskoordinator, eller vill hålla i alla trådarna själva? Då kan vi rekommendera er Wedding By Moalees startbox som fungerar så här.

 

Ni kontaktar oss på info@weddingbymoalee.se och skriver startbox beställning. Vi skickar därefter ut en kundanalys som ni fyller i och skickar tillbaka, därefter görs en bedömning om vi har möjlighet hjälpa er uppfylla era önskemål innan en faktura skickas ut. När vi mottagit er betalning sätter vi därefter ihop en startbox som innehåller följande:

  • Prisförslag på festlokal/hotell vi samarbetar med och som matchar med era önskemål, budget & stil enligt kundanalysen.

  • Kontaktlistor, information och olika rabatt erbjudanden till de olika leverantörer som vi rekommenderar. tex fotograf, florist, Musik/underhållning, vigselförrättare, catering företag mfl.

  • En personlig skräddarsydd planerings lista efter just ert bröllops vision.

  • Våra tips & råd på vad man ska tänka på när man planerar sitt bröllop utomlands.

Pris fr. 10.500  kr inkl. moms 

styled+shoot_fotograf+lisa-marie+chandle
styled+shoot_fotograf+lisa-marie+chandle

Bröllopsdagskoordination

– En dag full av kärlek och romantik

Vi är med er på bröllopsdagen som ett stöd och ser till att planeringen flyter på som den ska. Ni kan slappna av och njuta av varandra, umgås med släkt och vänner, dansa och ha kul. Ni slipper oroa er för oförutsedda händelser, dem tar vi hand om på bästa sätt. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med på bröllopsdagen kan vara att ta emot beställningar och leverans av blommor, dekorera kyrkan/lokalen, hantera akuta situationer som kan uppstå. Vi hjälper även till med logistik planering & körschemat för dagen samt stöttar erat värdpar (toastmaster/madame) i deras planering samt på plats.

Delarrangemang

 

För er som behöver hjälp med enstaka eller flera planeringsmoment, ni kan välja och kombinera olika tjänster efter ert behov. Ni kanske redan har bokat vigselplats och festvåning men behöver stöd i andra delar.

Vi hjälper er med de delar som ni inte vill eller kan styra upp.

Pris fr. 45.000 kr inkl. moms 

Helarrangemang 

– För total avslappning och trygghet

 

För er som vill lämna över hela den tidskrävande detaljplaneringen i trygga händer. Ni berättar vad ni har för önskemål och förväntningar på er speciella dag och utifrån det lägger vi upp ett program som passar er personlighet och tidschema. Programmet anpassas individuellt utefter era behov med personliga träffar och kontakt via telefon och mejl. Saker som vi kan hjälpa er med kan vara val av vigselplats och lokal.

Bokningar av olika leverantörer såsom musiker, florister, fotografer. Beställning av trycksaker, vigselprogram, personaliserade gåvor. Om ni har långväga gäster så kan vi ordna med bokning av hotell, barnvakter, hundvakter.

Vi hjälper er att hitta passande leverantörer i er stil och inom er budget. Ni kan lita på att vi alltid kontrollerar leverantörer innan vi rekommenderar dem till er.

Vi är även med på bröllopsdagen och ser till att ni får en underbar dag där allt flyter på som planerat!

Pris fr. 55.000 kr inkl. moms 

+ nyttjande av dekorationer från vårt sortiment.

Övriga Tjänster

Förnya löften 

För er som har varit gifta under ett par år och vill visa varandra kärlek på nytt är förnyelse av löften en fantastisk idé. Kanske gifte ni er borgligt och vill nu ha en kyrklig välsignelse? Oavsett om ni vill hålla en liten privat ceremoni i en lustgård eller en pompös fest med många inslag så är vi med er i planeringen och stödjer er så att mottagningen utformas efter er stil och personlighet.

 

Möhippa/Svensexan

Vi hjälper gärna erat brudfölje med arrangering av möhippa & svensexor. Allt från härliga spa upplevelser, roliga uppdrag till annorlunda & unika middagsupplevelser.

Beach-Wedding.jpg
HX7A1834.jpg
bottom of page